Center Holistic / Izdelki / Podloga Royal Crystal® za odrasle
podloga-royal-crystal-za-odrasle

Royal Crystal®

Podloga Royal Crystal® za odrasle

 • Blazina Royal Crystal® je inovativen izdelek, ki združuje moč naravnih aktivnih kristalov.
 • Ta 50 cm x 50 cm velika blazina ne samo, da pomaga sprostiti in regenerirati telo, tudi izboljšuje kakovost spanja, zmanjšuje stres in ustvarja harmonijo v telesu.
 • Z redno uporabo te blazine vsakdo občuti novo raven sprostitve, začuti večje ravnovesje v telesu in lažje premaguje dnevne obveznosti. Celice, organe in tkiva pa spodbuja k hitrejsi regeneraciji in obnovi.
 • Delovanje in aktivnost kristalov v blazini Royal Crystal® je dokazano na inštitutu Bion v Ljubljani.

>> Celoten opis
(3 ocen) Preberite komentarje in komentirajte

Opis

✅Spanje na blazini Royal Crystal, ki vsebuje kar 17 vrst aktivnih kristaliv, + zlato in srebro, je oblika aktivne kristalne terapije, ki temelji na vedenju, da imajo kristali sposobnost zbiranja energije, prenašanja energije in polnjenja celic z živimi vibracijami.

✅Terapija s kristali se osredotoča na uravnoteženje energijskih tokov v telesu in odpravljanje blokad, kar izboljša splošno počutje, odpravlja blokade in neravnovesja ter telo ščiti pred sevanji.

✅Kristali oddajajo vibracije in energijo, ki vplivajo na energetsko polje telesa in se uporabljajo za uravnoteženje energije ter spodbujanje samozdravljenja trlesa.

✅Podloge za spanje, ki vključujejo aktivne kristale, so zasnovane za pospešitev regeneracije in obnove telesa po boleznih in izgorelosti, pri vseh oblikah utrujenosti, za ponovno vzpostavitev optimalnega ravnovesja in delovanja vseh telesnih organov, za preskrbo celic s kisikom in hranili, za preprečevanje tesnob in anksioznosti ter za odpravo bolečin, glavobolov in za izboljšanje kakovosti spanja.

✅Aktivni kristali oddajajo subtilne vibracije in energijo, ki vplivajo na energetsko polje telesa med spanjem, pomirjajo um, sproščajo napetosti in spodbujajo ravnovesje energije v telesu.

✅Njihova uporaba človeku ali živali, (v ponudbi so tudi blazine z aktivnimi kristali za pse), omogoča globlji in bolj kakovosten spanec, sprostitev uma in telesa, uravnoteženje energetskih tokov ter podporo fizičnemu in čustvenemu ravnovesju, prav tako pa odpravlja posledice sevanja, spodbuja regenerativne in obnovitvene procese ter je odlična pomoč za vse, ki se spopadajo s prekomernim stresom.

✅Podloge z aktivnimi kristali preprečujejo posledice, ki jih na naše telo povzročajo sevanja, saj je izpostavljenost škodljivim zemeljskim sevanjem povezana z različnimi zdravstvenimi težavami, vključno z nepojasnjenimi težavami, avtoimunimi boleznimi, z glavoboli, utrujenostjo, slabim imunskim sistemom, slabostjo, pogostimi obolenji in težavami hormonskega sistema.

✅Prav tako so tudi medicinske študije dokazale, da škodljiva zemeljska sevanja prispevajo k razvoju kardiovaskularnih in do najmanj 60% onkoloških bolezni.

✅Blazine se v Angliji ter v Kanadi uporablja v privatnih bolnišnicah, kot podporna terapija ozdravitvenih procesov ter so v uporabi med posamezniki, ki si želijo svojo kakovost življenja dvigniti na višjo raven delovanja. Prav tako se podlog z aktivnimi kristali poslužujejo bolj priznani in holistično naravnani welness centri, rehabilitacijske klinike in podjetja, ki izdelujejo jogije za postelje, saj vanje vgrajujejo podloge z aktivnimi kristali.

✅✅Nase podloge z aktivnimi kristali imajo certifikat avtenticnosti in dokazano delovanje z inštituta Bion***

***BION, Inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo je zasebni raziskovalni inštitut, ustanovljen leta 1990 in je bil kmalu po ustanovitvi vpisan v register raziskovalnih organizacij pri Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

Svoje delo posveča temeljnim in uporabnim raziskavam na področju bioelektromagnetike in znanosti o vodi. Inštitut razvija in izvaja standardizirana testiranja različnih naprav in predmetov ter terapevtov.

✅Testiranja preverjajo in ugotavljajo njihove objektivne zmožnosti, da vplivajo na človeško fiziologijo in fizikalno kemijske parametre vode. Inštitut ima tudi svoj izobraževalni program, ki se izvaja predvsem prek Akademije za zdravilstvo in se osredotoča na komplementarno zdravljenje.

✅Poleg tega je bila pod mentorstvom prof. dr. Jermana dokončana že vrsta diplomskih del, magisterijev in doktoratov. Znanstveniki inštituta nenehno izpopolnjujejo svoje znanje in izkušnje ter redno predstavljajo svoja nova spoznanja in odkritja predvsem na mednarodnih konferencah ter prek znanstvenih objav.

V časih, ko zahteven in hiter tempo življenja neprestano testira naše fizično in psihično zdravje, je nujno, da najdemo inovativne rešitve za sprostitev in vzdrževanje ravnovesja. Podjetje Crystal Nature® je razvilo revolucionarni izdelek, podlogo Royal Crystal®, ki je zasnovana kot pomoč pri sprostitvi, obnovi energije in izboljšanju kakovosti življenja.

Material in Kvaliteta: Vsaka podloga Royal Crystal® je plod skrbnih raziskav in dela strokovnjakov. Ne prinaša samo takojšnjih koristi, temveč uporablja edinstveno moč naravnih aktivnih kristalov za ustvarjanje trajnega energijskega polja, ki blagodejno deluje na vaš um in telo.

Edinstvenost in inovativnost: Čeprav obstaja veliko izdelkov, ki obljubljajo hitre rešitve, podloga Royal Crystal® nudi dolgotrajno izkušnjo. Ko se uležete nanjo, se okrog vas ustvari energijsko polje, ki nudi občutek miru, pomirjenosti in sprostitve.

Prednosti Izdelka:

 • Naravna rešitev proti stresu: Pomaga pri sprostitvi in obnovitvi energije.
 • Globoka relaksacija in obnova: Ponuja intenzivnejšo izkušnjo kot običajne metode sprostitve.
 • Izboljšanje kakovosti spanca: Zbudite se spočiti in pripravljeni na nov dan.
 • Spodbujanje kreativnosti: Omogoča večjo koncentracijo in osredotočenost.
 • Harmonizacija telesa: Pomaga pri zmanjšanju bolečin in občutku utrujenosti.
 • Obnova duševne energije: Pomaga pri vzpostavitvi notranjega miru in ravnovesja.

Dodatne Koristi:

 • Okolju prijazen izdelek: Izdelan iz trajnostnih in naravnih materialov.
 • Prilagodljivost: Primeren za uporabo kjerkoli in kadarkoli.
 • Vsestranskost: Lahko ga uporabljajo ljudje vseh starosti.
 • Dolgotrajnost: S pravilno uporabo vam bo služil več let, ne da bi izgubil svojo učinkovitost.

Podloga Royal Crystal® ni zgolj izdelek; je izkušnja, ki spreminja življenje. Vlaganje v vaše zdravje in dobro počutje je najboljša odločitev, ki jo lahko sprejmete. Prepustite se nežni moči naravnih aktivnih kristalov in občutite spremembo, ki jo prinaša Royal Crystal®. Vaše telo in um vam bosta hvaležna, ko boste počivali na podlogi z aktivnimi kristali.

VSEBINA:
Podloga Royal Crystal® je skrbno izdelana iz mešanice naravnih aktivnih kristalov, ki so zaradi svojih edinstvenih lastnosti , ročno obdelani. Velikost 50cm x 50cm je idealna za optimalno pokritost telesa. Visokokakovostni materiali zagotavljajo trpežnost, hkrati pa ohranjajo edinstveno učinkovitost kristalov.

Pakiranje

1 podloga 50x50cm

Shranjevanje

Za najboljše rezultate shranjujte svojo podlogo na suhem in zaščitenem mestu pred vlago. Neposredna izpostavljenost vodi ali vlagi lahko vpliva na delovanje aktivnih kristalov. Redno jo izpostavljajte sončni svetlobi, da ohranite njen energijski potencial.


(3 ocen)

Komentarji (3)

Dobravlje
Jasna

Dobila za darilo in moram reči da že po prvi prespani noči se čuti učinke. Idealno vpliva na telo zbudiš se spočit in pol energije

Dobravlje
Jasna

Dobila za darilo in moram reči da že po prvi prespani noči se čuti učinke. Idealno vpliva na telo zbudiš se spočit in pol energije

Kerstin
Kerstin

odlicno

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

Loading...