Center Holistic / Izdelki / Podloga Royal Crystal® za otroke
podloga-royal-crystal-za-otroke

Royal Crystal®

Podloga Royal Crystal® za otroke

Podloga Royal Crystal za otroke združuje moč naravnih kristalov v edinstven izdelek. Ta 25cm x 50cm velika podloga, z 19 skrbno izbranimi kristali, pomirja, uravnoveša in izboljšuje dobro počutje ter vitalnost otrok. Zagotavlja zaščito pred okoljskim sevanjem, spodbuja boljši spanec in podpira optimalno delovanje telesa. S certifikatom o avtentičnosti in aktivnosti kristalov, je učinkovitost delovanja tudi dokazana.

>> Celoten opis
(10 ocen) Preberite komentarje in komentirajte

Opis

V sodobnem svetu, kjer so otroci izpostavljeni različnim zunanjim vplivom, je ključnega pomena, da najdemo načine za izboljšanje njihovega počutja in energije. Podjetje Crystal Nature® je razvilo inovativno rešitev, podlogo Royal Crystal za otroke, ki temelji na moči naravnih kristalov. Ta izdelek je zasnovan z namenom odpravljanja negativnih učinkov okoljskega sevanja, spodbujanja harmonije, ter za optimalno delovanje otrokovega telesa.

Material in Kvaliteta: Podloga Royal Crystal za otroke je rezultat strokovnega znanja in skrbne izbire kristalov. Vsak kristal je posebej izbran zaradi svojih edinstvenih lastnosti, ki pozitivno vplivajo na otrokovo dobro počutje. Naravni kristali vplivajo na energijsko ravnovesje celotnega organizma.

Edinstvenost in Inovativnost: Podloga Royal Crystal za otroke se od drugih izdelkov na trgu razlikuje zaradi svoje usmerjenosti v otrokovo dobro počutje. Kristali v vložku so izbrani in prilagojeni za optimalno delovanje pri otrocih. 

Prednosti Izdelka: 

• Pomirja in uravnoveša: Kristali na podlogi pomirjajo otroka ter uravnavajo njegovo energijsko ravnovesje. 

• Zaščita pred okoljskim sevanjem: Aktivni kristali delujejo kot energetski filtri, ki ščitijo pred elektromagnetnim sevanjem. 

• Izboljšan spanec: Podloga spodbuja k boljšemu spancu, kar pozitivno vpliva na otrokovo vitalnost in koncentracijo. 

• Optimalno delovanje telesa: Kristali podpirajo celostno delovanje telesa, povečujejo prekrvavitev in vitalnost. 

• Enostavna uporaba: Vložek je namenjen enostavni uporabi, saj ga preprosto vstavite med rjuho in vzmetnico. 

• Certifikat o avtentičnosti: Vložek je opremljen s certifikatom, ki zagotavlja kakovost in učinkovitost kristalov.

Podloga Royal Crystal za otroke je več kot le izdelek – je popotovanje v dobro počutje, harmonijo in vitalnost vašega otroka. Zasnovana je z močjo naravnih kristalov in podprta s strokovnostjo podjetja Crystal Nature®, je ta inovativna rešitev namenjena izboljšanju kakovosti otrokovega spanca, povečanju energije ter ustvarjanju okolja, ki podpira optimalno delovanje telesa. Z zagotovilom o avtentičnosti in učinkovitosti kristalov nudite svojemu otroku le najboljše in mu omogočite izkušnjo blagodejnega spanca, ki jo prinaša podloga Royal Crystal.

Pakiranje

1 podloga 25x50cm

Shranjevanje

Za ohranitev učinkovitosti vložka je pomembno, da ga shranjujete na suhem mestu, zaščitenem pred vlago. Občasno ga izpostavite sončni svetlobi, da ohranite energijsko moč kristalov. Redna skrb za shranjevanje bo podaljšala življenjsko dobo vložka ter ohranila njegovo učinkovitost.


(10 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Loading...