Klinika MCZ

Medicinski center celostnega zdravljenja združuje najbolj priznane specialiste, strokovnjake, farmacevte in zdravnike iz različnih področij. Pomagamo vam pri preventivi ter tretiranju številnih zdravstvenih tegob ter vas vodimo skozi nosečnost ali različne oblike zdravljenja.

Storitve

Analize/testiranja

Testiranja in analize so pomembna za vse, ki vas zanima delovanje vašega imunskega sistema, hormonskega neravnovesja, intoleranco na prehrano in vrednosti posameznih vitaminov in mineralov. Na ta način si lahko izboljšamo naše zdravje in se naučimo delovati v skladu z našim telesom.

Bioresonanca

Bioresonanca je metoda oblike terapije, ki spodbuja naravne in lastne optimalne funkcije organov, celic in tkiv. Gre za prijetno, neinvazivno in zelo uspešno metodo, kjer se odkrivajo vzroki bolezni in neravnovesja v telesu, ki se skozi terapije tudi odpravljajo. Zdravi smo, dokler je naše telo v ravnovesju.

Prehrana in dietetika

Pravilno zasnovana prehrana je ključna pri tretiranju in obravnavanju katerekoli težave ali bolezni. Različne zdravstvene tegobe zahtevajo različne prehranjevalne režime, prav tako se priporočena prehrana prilagaja glede na spol, leta in dnevne aktivnosti. Hrana je v našemu telesu lahko zdravilo.

Loading...