Alja Dimic

Kdo sem?

Sem Alja Dimic, usposobljena prehranska svetovalka, ki skozi svoje izkušnje pomagam tudi vam. Naziv prehranske svetovalke je mnogo premalo, kar opisuje moje delo.

Skozi 15. letno pot izobraževanj, izkušenj in svetovanj več deset tisočim izmed vas, tudi jaz vsakodnevno rastem, se učim in spoznavam vedno nove in nove informacije, ki vam jih želim predati.

Že od začetka svoje poti, ki se je začela v Ameriki, na najbolj znanih klinikah na svetu, sem se močno zavedala svojega bistva in tega, da smo ljudje skupek duše in fizičnega telesa in da eno brez drugega ne more obstajati.

Skozi svoje izkušnje (prezgodnja menopavza, 6 let brez menstruacije, neplodnost, težave s srcem, alopecija areata in izguba 2/3 las, 2 hujši obliki bakterijskih pljučnic s plevralnim izlivom, agresivno zdravljenje s kortikosteroidi, tesnoba, anksioznost, skoraj popoln kolaps nadledvičnih žlez…) sem se naučila, kako spremeniti svojo sedanjost, kako smo sami soustvarjalci in kreatorji svojega življenja, kako lahko svojo sedanjost spremenimo v vsakemu trenutku dneva.

Pot v Ameriki me je vodila v izobraževanja s področja prehrane, nutricionizma in hormonov, do moči meditacije, vizualizacije, manifestacije in kreiranja življenja, kot si ga želimo živeti.

Stanje hormonov, stanje imunskega sistema, dogajanje znotraj in zunaj nas, so plod našega razmišljanja, naše vibracije, naših vsakodnevnih misli.

Vse svetovne klinike, kjer zdravijo od raka do neplodnosti, dajejo velik poudarek na področje duševnosti in na tak način delujem tudi jaz.

Kaj boste prejeli na svetovanju?

Na osebnemu ali on line svetovanju bomo šli skozi vase dosedanje navade, skozi vaše dosedanje težave, s katerimi se soočate, poslušala bom vaše želje in cilje.

Dotaknili se bomo vaše prehrane, že diagnosticiranih bolezni, stanja vaših hormonov, vitaminov, mineralov, intoleranc na hrano.

Lahko mi boste pokazali vaše dosedanje izvide, česar ne boste imeli, vas bom usmerili narediti, če boste še kaj dodatnega potrebovali, vas bom usmerila kje in kako boste naredili tudi to. Zapišite si svoja vprašanja. Zapišite so svoj dnevnik prehranjevanja. Vse to nam bom na prvemu svetovanju v veliko pomoč

Glede na vse informacije, ki jih bom prejela, bom skupaj z vami oblikovala vam najbolj primeren načrt prehrane, dodatkov in nadaljnjega coachinga glede kreiranja svojega življenja, svoje sedanjosti, svojih sanj.

Neizpodbitno dejstvo je, da je situacija, v kateri ste danes, samo plod preteklih dejanj, misli in vaših lastnih kreacij. Zato, če želite spremeniti svojo sedanjost, spremenite svojo vibracijo, spremenite svoje misli in skreirajte točno to, kar si želite.

Verjemite mi, tudi sama sem bila v obdobju, ki se mi je zdelo brezizhodno, vendar sta moč naših misli in naša lastna sposobnost kreiranja svojega življenja tako močni, da lahko sami ustvarite svoje življenje, kakršnega si želite živeti.

Ustrezna prehrana in prehranski dodatki pa bodo le tista češnjica na vrhu torte, ki bodo vašo novo sedanjost le dopolnili.

Na osebnemu svetovanju (ali on line), ne boste prejeli mojih napisanih načrtov, nasvetov ali jedilnikov. Jaz sem tukaj, da vam svoje znanje predam, vi pa ste tisti, ki si vse zapišite, zabeležite ali si pripravite vprašanja za naslednjič. Opazila sem in vem, da si veliko bolj zapomnite, da stvari veliko bolj ozavestite, če jih pišete sami, kot, če vam jih pišem jaz, če vam jedilnike pišem jaz, če vam vsak korak v dnevu narekujem jaz.

Smisel mojih svetovanj in coachingov je v temu, da znate sami ustvarjati svoje življenje tako, kot bo za vas najboljše. Iz dobljenih informacij sestavite svoj jedilnik, jaz pa vam bom pri temu seveda svetovala. Prav tako vam bom na dobljene informacije  in izvide svetovala glede jemanja določenih prehranskih dopolnil, kdaj jih jemati in kako jih jemati. Če boste želeli, vam bom na zahtevo tudi sestavila individualni 14. dnevni jedilnik, ki ga bomo kasneje spreminjali.

Moje glavno vodilo pa je, da vam pomagam najti vašo najboljšo pot, po kateri boste hodili sami, jaz pa bom tukaj za takrat, ko se boste znašli na razpotju, ko se boste izgubili in ne boste vedeli kako naprej.

V primeru resnih zdravstvenih vprašanj, za mano stoji klinika, akreditiran laboratorij in priznani specialisti, kamor vas usmerim in s katerimi se posvetujem o vaših težavah. Nisem zdravnik niti zdravilec, zato vas ne zdravim niti nisem za zdravljenje usposobljena.

Sem Alja, ki je skozi svojo pot zdravljenj prišla do številnih življenjskih spoznanj, ki jih želim prenesti na vas in vam s tem pomagati na vaši poti.

Vaše zgodbe, vaše izkušnje in vaše poti, me navdihujejo in me ženejo naprej v raziskovanje, v odkrivanje duše in telesa in njunega medsebojnega delovanja. Hvaležna sem prav vsakemu izmed vas, ki me na moji poti podpira in mi daje občutek ter zavedanje, da sem tu za vas in v prvi vrsti zato, da najdem najboljšo verzijo sebe, da se izpopolnjujem, učim in skozi različne življenjske situacije, rastem.

Prijavite se na osebno ali on line svetovanje z mano –> TUKAJ

in mi sledite na Instagramu in YouTube kanalu.

Vesela vas bom, vesela bom vaši zgodb in vesela sem, da vas je toliko, ki mi zaupate svoje najgloblje strahove, želje in sanje.

Koliko časa traja svetovanje?

Približno 45 minut.

Kakšna je cena?

105 eur.

Še malo moje izobraževalne poti:

  • Hormoni so moji ljubljenčki, v Ameriki sem si ravno iz smeri prehrana, zdravje, hormoni, pridobila licenco prehranskega terapevta. (NCNM Oregon, Hawthorn University, A4M…)

Hormoni so tisti, ki nadzorujejo naše delovanje in od njih je odvisno, kako bomo delovali. Ni vseeno, kakšne so njihove vrednosti in tudi takrat, kadar so v mejah normale, je potrebno izračunati njihova razmerja.

Sodelujejo med seboj in delovanje ene žleze je odvisno od drugih. Na človeško telo moramo gledati kot na celoto, zato zdravljenje enega samega organa ne daje dolgoročnih rezultatov. In tako je tudi pri hormonih. Nanje lahko vplivamo s prehrano, z dodatki, z mislimi in s fizično aktivnostjo.

  • Bila sem na predavanjih regresoterapije po M.Newtonu in zagotovo me v prihodnosti čaka tudi izpit iz te zanimive in vsaj meni zelo privlačne smeri.
  • Za seboj imam izobraževanja za obporodno spremljevalko, saj je po mojem mnenju nosečnost nekaj resnično izjemnega, ki se zgodi že veliko pred samim spočetjem. Pomoč in podpora v času načrtovanja zanositve, nosečnosti in v poporodnem obdobju, je za številne ženske izjemnega pomena, prihajajočemu otročku pa prinaša mirnost, srčnost ter prijeten prehod v življenje.
  • Priprava na nosečnost, potek nosečnosti in novo rojstvo so nekaj izjemnega. Vsaka nova duša, ki prihaja k nam, je izjemen blagoslov. Tukaj je s točno določenim namenom, z nalogo, da nas nekaj nauči, da se mi naučimo skozi njo in ona skozi nas. Da skupaj rastemo in se razvijamo. Da napredujemo. Nič ni naključno, nič slučajno, vse je točno tako, kot mora biti. Kako lahko vplivamo na nosečnost, zanositev in porod kako pomembne so naše misli in psiha, vse to in še veliko več združuje adoula.
  • In saj veste, da imam tudi sama na tem področju zelo zanimivo zgodbo J
  • Izobraževala sem se pri strokovnjakinji in zdravilki kitajske medicine, pri italijanski zdraviteljici Lini Lo Faro, ki nam je prav vsem lahko za velik zgled. S svojimi 77-leti je bolj vitalna in polna življenjske energije, kot marsikdo izmed nas.
  • Je izjemna učiteljica, ki s svojim znanjem združuje duševnost, fizično telo in psihologijo človeka , kar prepleta s starodavnimi znanji kitajske medicine, akupunkture in drugih starodavnih zdravilskih tehnik. Njene uspešnosti pri zdravljenju so osupljive in nedvomno zelo navdihujoče.

Prav zares uživam v vsaki uri, ki jo preživim z vami in vsak izmed vas je kot kamenček v mozaiku, saj brez vas, tudi mene ne bi bilo.

Toliko različnih zgodb, toliko različnih diagnoz in toliko različnih ljudi, je doprineslo k temu, da znam svetovati glede na najrazličnejša zdravstvena vprašanja.

Storitve, ki jih opravljam:Imate vprašanje?

Loading...